Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Ouders van nu

Over Ouders Van Nu

Ouders Van Nu is een tijdschrift dat zich richt op ouders en aanstaande ouders. Het is een tijdschrift boordevol praktische tips, interessante artikelen en persoonlijke verhalen over zwangerschap, bevalling, baby’s en opvoeding. Het tijdschrift is bedoeld voor iedereen die met kinderen te maken heeft en biedt een breed scala aan onderwerpen die ouders van dienst kunnen zijn in hun dagelijks leven. Ouders Van Nu wordt maandelijks uitgegeven en is daarnaast ook online actief met een website vol informatie en een actieve community.

De inhoud van Ouders Van Nu

Ouders van Nu is een Nederlands tijdschrift gericht op ouders, vooral gericht op (aanstaande) moeders. Het blad verschijnt maandelijks en bevat artikelen over opvoeding, gezondheid, voeding en psychologie. Daarnaast staan er persoonlijke verhalen van ouders in, interviews met experts en veel praktische tips en adviezen voor ouders van kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Ook worden er producten en diensten getest en beoordeeld, en is er aandacht voor trends en ontwikkelingen op het gebied van kinderproducten en -activiteiten.

Extra’s van Ouders Van Nu

Ouders Van Nu is meer dan alleen een tijdschrift. Het is een platform voor ouders dat hen voorziet van informatie, tips en advies over opvoeding, zwangerschap, bevalling, gezondheid en andere gerelateerde onderwerpen. Naast het magazine biedt Ouders Van Nu ook een website en een app met dagelijks nieuws, praktische informatie, forums, video’s en andere functies om ouders te helpen bij het ouderschap. Daarnaast organiseert het tijdschrift regelmatig evenementen en workshops om ouders te ontmoeten en van elkaar te leren.

Thema
Jaar van uitgave
Taal
Uitgever