Bernie abonnement

Over dit magazine:

Bernie Magazine is een hoogwaardig journalistiek medium en brengt vier keer per jaar achtergrondverhalen op het gebied van politiek, maatschappij, cultuur, mode, auto’s en reizen. Bernie Magazine is een onderdeel van PBQ Media, een vooruitstrevend jong mediabedrijf uit Amsterdam. Wij maken mediaproducten om op te vallen. Om te informeren en te inspireren. Wij gaan voor creativiteit, originaliteit en kwaliteit. In ieder artikel, op iedere pagina, in iedere foto en iedere illustratie. Wij zien onszelf niet als brengers van het nieuws, maar als vertolkers van een uniek verhaal.

Abonnementen van Bernie abonnement

Sluit je liever een abonnement af, zodat je nooit meer een editie hoeft te missen? Maak een keuze uit onderstaande opties en geniet van alle extra voordelen die jij als abonnee allemaal hebt!
  • Profiteer van mooie kortingen ten opzichte van de winkelprijs
  • Ontvang elke editie, nog voordat deze in de winkels ligt
  • Gratis verzending

LooptijdPremieVoordeelPrijs
Looptijd: 6 nummersPremie: Voordeel: 0%Prijs:  24,95
* Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Voor aanbiedingen met een welkomstgeschenk geldt zolang de voorraad strekt. Ziet u een eerdere aanbieding niet meer op deze pagina staan, dan is deze helaas niet meer geldig.

Over Bernie abonnement

Bernie magazine is een tijdschrift over Politiek, Maatschappij, Cultuur, Stijl en Travel. Dit hoogwaardig journalistiek medium brengt nieuws en achtergrondverhalen over deze 5 onderwerpen. Nu eenvoudig te verkrijgen bij Magvilla.