Je bent nu hier » Home » Winkel » Magazines » Yoga magazine

Yoga Magazine online bestellen

Jouw favoriete Yoga Magazine bestel je snel & eenvoudig bij Magvilla.nl. De grootste aanbieder op het gebied van tijdschriften en magazines.

Toont alle 4 resultaten

Over Yoga Magazine

Yoga Magazine is een tijdschrift dat zich richt op iedereen die interesse heeft in yoga en het nastreven van een gezonde levensstijl. Het is een praktische gids voor zowel beginners als gevorderden, met duidelijke en gemakkelijk te volgen instructies en adviezen van deskundige yogadocenten. Yoga Magazine behandelt verschillende aspecten van yoga, waaronder houdingen, ademhalingsoefeningen, meditatie, voeding en spiritualiteit. Het tijdschrift biedt ook informatie over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van yoga, evenals inspirerende verhalen van yogi’s over de hele wereld.

De inhoud van Yoga Magazine

Yoga Magazine is een Nederlands tijdschrift dat gericht is op yoga en mindfulness. Het blad biedt haar lezers een mix van yoga-oefeningen, mindfulness meditaties, inspirerende verhalen, interviews met bekende yogi’s en artikelen over gezondheid en wellness. Daarnaast biedt Yoga Magazine ook praktische tips over voeding, reizen en het creëren van een mindful lifestyle. Het blad richt zich zowel op beginnende als gevorderde yogi’s en is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga, mindfulness en persoonlijke groei.

Extra’s van Yoga Magazine

Yoga Magazine biedt naast het maandelijkse tijdschrift ook extra’s aan, zoals verschillende online yogalessen en video’s die door yogadocenten worden gegeven. Daarnaast organiseert het tijdschrift ook regelmatig lezersreizen naar bijvoorbeeld India om daar yogalessen te volgen en meer te leren over de oorsprong en geschiedenis van yoga. Verder zijn er diverse webinars en workshops te volgen, waarbij deelnemers kunnen leren over onderwerpen als ademhalingstechnieken, meditatie en mindfulness.